http://www.mernokkapu.hu Nyomtatás
 
2011-09-05 11:58

Stratégiai egyesülés a Smart Metering piacán

|

2011. szeptember 1-én az okosmérés területén jelentős hazai innovációs potenciállal rendelkező Prolan Irányítástechnikai Zrt. és az IPSOL Rendszerház Kft. stratégiai szövetségre lépett egymással.

A szoros együttműködés célja a két cég eredményeinek összehangolása a forradalmi léptékű növekedés és fejlődés előtt álló okos mérési piacon, amelynek eredményeként egységes fejlett megoldást kínálnak a meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.

 


A két cég egyesülésével meghatározó szereplővé válhatunk a Smart Metering piacon - mondja Sörös Ferenc a Prolan Zrt. vezérigazgatója. Eszközeink, megoldásaink és fejlesztési filozófiánk, stratégiánk jól kiegészítik egymást, így széles portfólióval tudjuk megcélozni a hazai mellett a nemzetközi piacokat is.

A Prolan csapatához csatlakozásunk új ajtókat nyit az IPSOL törekvései előtt -folytatja Haddad Richárd az IPSOL Rendszerház Kft. ügyvezetője. A két cég összekovácsolásából megsokszorozhatjuk erőinket és magyar hátterű megoldás szállítójaként vehetjük fel a versenyt multinacionális versenytársainkkal.

Célunk emellett a széleskörű kapcsolatok kiépítésének folytatása más piaci szereplőkkel - teszi hozzá Sörös Ferenc - sikerünk záloga a jó partnerségben rejlik.

A jövőben a két cég konferenciákon és kiállításokon már együtt jelenik meg, a műszaki fejlesztések mellett pedig a kereskedelmi és marketing tevékenységét is összehangolják. Budapest, 2011. szeptember 4., vasárnap (OTS)