http://www.mernokkapu.hu Nyomtatás
 
2012-01-19 17:53

Az év medencéje pályázat

|

A Magyar Uszodatechnikai Egyesület (MUE) nyilvános pályázatot hirdet uszodaépítő vállalkozások részére. A pályázaton 2006-2011 év között épült medencékkel lehet indulni, amelyek nem szerepeltek még az egyesület által meghirdetett pályázatokon.


Egyesületünk nyilvános pályázatot hirdet uszodaépítő vállalkozások részére, hogy a független szakmai zsűri kiválassza az elmúlt időben megépült legszebb medencét. A pályázaton 2006 és 2011 évek közötti időszakban épült, üzemelő medencékkel lehet indulni, amelyek nem szerepeltek még a korábbi években a MUE által meghirdetett pályázatokon.

Az elbírálás a következő kategóriák szerint történik:

1. Kategóriák

I. Magán kültéri medencék
II. Magán beltéri medencék
III. Közösségi medence (medencék) olyan létesítményben, ahol a vízzel kapcsolatos tevékenység a fő használati elem (pl. városi uszodák, szabadidős medencék, vízi és aqua parkok)
IV. Közösségi medence, amely további szolgáltatást jelent a fő tevékenységhez (pl. szálloda, klub medencéi, gyógyfürdők)

2. Általános feltételek

a./ Nincs mennyiségi megkötöttség, a cégek minden kategóriában bármely mennyiségű, általuk tervezett ill. kivitelezett létesítménnyel pályázhatnak.

b./ Adott létesítmény több kivitelezője egymással egyeztetve pályázzon, létesítményenként egy pályamunka nyújtható be. Kérjük a társtervezők és –kivitelezők feltüntetését.

c./ Azonos cégtől több objektumra vonatkozó pályázatokat külön-külön jeligés borítékban kérjük benyújtani.

d./ Egy kategórián belül csak akkor lehet eredményt hirdetni, ha legalább két cég indul. Az I., II., és III. díjat csak akkor lehet kiadni, ha legalább négy cég indult. Három cég esetén csak I. és II. díj adható ki, két cég esetén csak I. díj.

e./ A pályázatoknak az alábbi formai követelményeknek kell megfelelni:

- A pályázati anyagot tartalmazó külső borítékon csak egy jeligét kell feltüntetni, más itt nem szerepelhet. A cég nevét zárt borítékban kell elhelyezni a külső borítékon belül, amit csak a bíráló bizottság bonthat fel a döntés után;

- A pályázati anyagot digitális adathordozón kérjük;

- Legalább 3 db JPEG formátumú képet kell csatolni a medencéről, továbbá egy szintén JPEG formátumú képet a megvalósult medencegépészetről. (A JPEG megnevezése tartalmazza a jeligét);

- A pályázati leírásban fel kell tüntetni a medence/medencék fontosabb adatait: medence típusa (úszómedence, gyerekmedence, stb.), méretei, burkolatának anyaga, stb.

- Üzemeltetői nyilatkozatot kell csatolni, amelyben hozzájárul a pályázaton való induláshoz;

f./ Díjazás esetén a pályázó által megnevezett tervezők és kivitelezők is kapnak oklevelet.


3. Nevezési díj

- egyesületi tag esetében 5.000,- Ft pályázatonként, de a nevezés előfeltétele, hogy a beadás napján a pályázónak tagdíj hátraléka nem lehet;
- nem egyesületi tag esetén a nevezési díj 15.000,- Ft / pályázatonként;

A pályázatok befogadásának feltétele, hogy a pályaművenkénti nevezési díj beérkezzen a MUE számlájára (K&H 10400164-00010763-00000009)


4. A pályázat beadásának határideje  2012. február 29.

A pályázatokat személyesen vagy postán kérjük vagy 1037 Budapest, Remete köz 7- be, vagy az egyesület elnökéhez (c/o A•S Hungária Kft., 1113 Budapest, Daróci út 1-3) eljuttatni.

5. Eredményhirdetés


Ünnepélyes keretek között, országos sajtópublicitással, 2012. április 18-22 között, a CONSTRUMA kiállításon.Budapest, 2011. október 3.


Takács Gábor
elnök sk.