http://www.mernokkapu.hu Nyomtatás
 
2011-10-12 06:10

140 kiállító a Műegyetemi Állásbörzén

|

140 kiállítóval várja az álláskeresőket holnaptól a 33. Műegyetemi Állásbörze, ami ígéretes növekedést jelent az egy évvel ezelőtti 124 kiállítóhoz képest.


A cégek 75%-a már közzétette ajánlatait az rendezvény weboldalán. Az ajánlatok elsősorban frissdiplomás álló álláskeresőknek, pályakezdőknek szólnak. A rendezvény a szakmai tapasztalattal még nem rendelkező fiatalok számára kiemelkedő lehetőség, azonban a tapasztalt álláskeresőknek és az alsóbb éves hallgatóknak is érdemes ellátogatni a rendezvényre, ugyanis a cégek 95%-a kínál állást azoknak, akik már eltöltöttek néhány évet szakmájukban, és a cégek közel fele kínál valamilyen lehetőséget hallgatóknak is.

A 2011 őszi Műegyetemi Állásbörzén az informatikai és mérnöki végzettséggel rendelkezők várhatják a legnagyobb sikert (a kiállítók 64%-a keres villamosmérnöki végzettséggel rendelkező pályázókat, 60%-uk informatikusokat és 54%-uk gépészmérnököket), azonban a gazdasági végzettséggel rendelkezők számára is jó lehetőségeket tartogat a rendezvény: a cégek 36%-a kínál számukra szakmai ajánlatokat.

Az eddig feltöltött ajánlatok már elérhetők a rendezvény weboldalán.
Budapest, 2011. október 11., kedd (OTS)