Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu

Tájékoztató a regisztrációhoz

A Mérnökkapu.hu oldalain a mérnök szolgáltatás ajánlásához, hozzászólások, hirdetések, álláshirdetések, termékajánlások közzétételéhez regisztrációra van szükség.

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége van mérnökirodáját, mérnöki vállalkozását, mérnöki tevékenységét regisztrálni. A Mérnökkapu.hu küldetését itt olvashatja.

Azért érdemes regisztrálni, mert

  • a hivatásgyakorláshoz fontos szakmai tapasztalatokat megoszthatja kollégáival,
  • a potenciális megbízói itt megtalálhatják,
  • lehetővé válik referencia munkáit bemutatni,
  • az ajánlati felhívásokat megismerheti, ajánlatokat tehet.

Az alábbi adatok megadásával, és cégének/szervezetének bemutatásával (Cég ismertetője mező) kérheti felvételét a jegyzékbe. A jelenlegi adatlap kitöltésével INGYENES szolgáltatást vesz igénybe, az on-line regisztráció során nem keletkezik fizetési kötelezettsége. Minden mérnök alapadatait térítésmentesen szerepeltetjük adatbázisunkban.

Természetesen lehetőség van a kiemelt partnerségre, vagyis a referenciamunkák bemutatására, szolgáltatásainak multimédiás megjelentetésére, a weblapjának linkelésére stb. is. Ebben az esetben adatlapja mellett 1 oldalas hirdetésre, bemutatkozásra, vagy akár mellékelt dokumentum csatolására is lehetőség van külön díjazás ellenében. Ennek feltételeiről érdeklődjön a logod@logod.hu e-mail címen. melynek alapadatait ezután tematizáltan megtekinthetik az oldal látogatói.


A regisztrációt követően a megadott e-mail címre kiküldött levéllel ellenőrizzük, hogy a regisztrációkor megadott e-mail cím valós, és saját használatú. Az e-mailben küldött hivatkozásra kattintva lehet aktiválni a regisztrált felhasználó jogosultságait. Csak az aktiválást követően lehet belépni a megadott felhasználónévvel és jelszóval, és használni a Mérnökkapu.hu szolgáltatásait.


Regisztráció

Felhasználónév (nick): * 3-20 ékezet nélküli karakter
Jelszó: * 4-20 ékezet nélküli karakter
Jelszó megerősítés: * 4-20 ékezet nélküli karakter
Teljes név: *
E-mail cím: * valós e-mail cím
Felhasználási feltételek:
Elolvasta, és elfogadja a felhasználási feltételeinket? igen
Itt jelezze, ha feliratkozását kéri hírlevelünkre igen

Ha már regisztrált, de nem emlékszik a jelszavára kattintson ide.