Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu Minőség A Wienerberger minőség
2011-08-30 18:17

A Wienerberger minőség

|

A Wienerberger Téglaipari zRt. idén második alkalommal lett Superbrands díjas, és kapta meg a Business Superbrands elismerést is. Mindkét díj óriási jelentőségű a vállalat életében, hiszen a Superbrands a kiskereskedelmi fogyasztók felé hosszú évek alatt tanúsított kiemelt figyelmet értékeli, a Business Superbrands pedig az üzleti élet egyik legrangosabb elismerése.

A kitüntetést odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből állt, akik döntésükkel tanúsították a Wienerberger sikerességét, az építőipar iránt való elkötelezettségét. Mindkét díjra a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történt, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett az elismerésekre. A Wienerberger 2006-ban nyerte el első alkalommal a Superbrands minősítést, amely nemcsak magas minőséget, hanem garanciát is nyújt vásárlóiknak, partnereiknek a mindennapi választásukhoz.


2011-ben hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az elismerés megmutatja, hogy mely márkák és vállalatok szolgálhatnak példaként a hazai piaci szereplők számára. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. Az idén 3000 márka, illetve cég közül kapta meg a Business Superbrands elismerést a Wienerberger Téglaipari zRt.


,,Nagy örömmel fogadtuk a kitüntető elismeréseket. Mind a Superbrands, mind a Business Superbrands díj nagyon jól mutatja, hogy a hazánkban már több mint 20 éve jelen lévő Wienerberger az építőiparban vezető szerepet játszik és az üzleti szektorban is a legjobbak közé tartozik. A Wienerberger elsődleges célja a jövőben is, hogy mindenki számára elérhető legyen a minőségi, energiatakarékos téglaotthon megteremtése” – nyilatkozta Gyenge Csaba, a Wienerberger Téglaipari zRt. kereskedelmi igazgatója.

A Wienerberger Téglaipari zRt.-ről
A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg – magyar partnerek bevonásával – az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén. A tőkeerős cég az elmúlt évtizedekben jelentős összegeket fordított már meglévő gyárak korszerűsítésére, illetve új gyárak zöldmezős beruházására, amellyel minden országban lehetővé tette innovatív termékeinek gyártását. A Wienerberger Téglaipari zRt., Magyarország innovatív építőanyag-gyártójaként fejlesztései során arra törekszik, hogy energiatudatos, környezetbarát és természetes alapanyagú termékeik a beépítéskor és azt követően a kész épületben is hasonló értékeket biztosítsanak. Párosítva mindezt olyan gazdasági előnyökkel, amelyek egyaránt megelégedésére szolgálhatnak építtetőnek, beruházónak, tervezőnek és kivitelezőnek.

 

 

 

Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
További események »
Rovat legfrissebb hírei
 • Visszaszerezte a Hármashatárhegyi Sportrepülőteret az MNV Zrt. »
 • Úthibák »
 • ÁSz jelentés az utak állapotáról »
 • Az elődök titka »
 • Méltányos felújítást a Népstadionnak! »
 • Pályázat a legszebb kerámia tetőre »
 • A Wienerberger minőség »
 • A minőség szolgálatában »
 • Új auditor az OVIT-nál »
 • Eseménynaptár
   « 
   » 
  H K SZ CS P SZo V
  02 03 04 05 06 07 08
  09 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31 01 02 03 04