Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu Gazdaság Stratégiai egyesülés a Smart Metering piacán
2011-09-05 11:58

Stratégiai egyesülés a Smart Metering piacán

|

2011. szeptember 1-én az okosmérés területén jelentős hazai innovációs potenciállal rendelkező Prolan Irányítástechnikai Zrt. és az IPSOL Rendszerház Kft. stratégiai szövetségre lépett egymással.

A szoros együttműködés célja a két cég eredményeinek összehangolása a forradalmi léptékű növekedés és fejlődés előtt álló okos mérési piacon, amelynek eredményeként egységes fejlett megoldást kínálnak a meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.

 


A két cég egyesülésével meghatározó szereplővé válhatunk a Smart Metering piacon - mondja Sörös Ferenc a Prolan Zrt. vezérigazgatója. Eszközeink, megoldásaink és fejlesztési filozófiánk, stratégiánk jól kiegészítik egymást, így széles portfólióval tudjuk megcélozni a hazai mellett a nemzetközi piacokat is.

A Prolan csapatához csatlakozásunk új ajtókat nyit az IPSOL törekvései előtt -folytatja Haddad Richárd az IPSOL Rendszerház Kft. ügyvezetője. A két cég összekovácsolásából megsokszorozhatjuk erőinket és magyar hátterű megoldás szállítójaként vehetjük fel a versenyt multinacionális versenytársainkkal.

Célunk emellett a széleskörű kapcsolatok kiépítésének folytatása más piaci szereplőkkel - teszi hozzá Sörös Ferenc - sikerünk záloga a jó partnerségben rejlik.

A jövőben a két cég konferenciákon és kiállításokon már együtt jelenik meg, a műszaki fejlesztések mellett pedig a kereskedelmi és marketing tevékenységét is összehangolják. Budapest, 2011. szeptember 4., vasárnap (OTS)

 

 

 

Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
További események »
Eseménynaptár
 « 
 » 
H K SZ CS P SZo V
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Legfrissebb képtárak

200 éve született Bodoki Károly

Bodoki Károly elévülhetetlen érdemeket szerzett a Körösök és a Berettyó szabályozása terén kifejtett munkásságával. Tervezte és 1868-ban bekövetkezett haláláig irányította is a kiviteli munkákat. Munkássága méltó módon kapcsolódik a reformkor híres mérnökei, Huszár Mátyás, Beszédes József, Vásárhelyi Pál tevékenységéhez. 200. születési évfordulójáról emlékeztek meg március 29-én Gyulán.

GRAN-PRIZE Interdiszciplináris díj

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz majd a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről évente egy alkalommal, tudtuk meg a sajtóreggelin. A Svéd díj már az első évben érdeklődést váltott ki Magyarországon.