Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu Gazdaság EU-s pályázat és nyilvánosság
2014-01-05 14:43

EU-s pályázat és nyilvánosság

|

Ha a projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulnak meg, akkor a kedvezményezett alapvető tájékoztatási kötelezettségeiben segítségére lehet a Mérnökkapu.hu portál.


Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, európai uniós támogatásból megvalósuló projektekhez kötelező tájékoztatói tevékenység kapcsolódik melynek gyakorlati útmutatói:
- Arculati Kézikönyv (letölthető a www.nfu.hu weboldalon)
- Kedvezményezettek tájékoztatási segédlete (jelenleg kidolgozás alatt, hamarosan elérhető lesz a www.nfu.hu weboldalon)

A kedvezményezettek számára kötelezően előírt tájékoztatási elemek:
A kedvezményezett köteles a lehető legszélesebb nyilvánosságot biztosítania saját projektjének. Ennek keretében köteles tájékoztatni a lakosságot, valamint a projektben résztvevőket, illetve a projekt által közvetlenül érintetteket arról a szerepről, amit az Európai Unió betölt az érintett támogatásában és annak eredményeiben.

Minden esetben, amikor egy projekt európai uniós fejlesztési alapból finanszírozott, azaz Európai Szociális Alap, Európai Regionális Fejlesztési Alap vagy Kohéziós Alap által támogatott, a kedvezményezettnek a megfelelő tájékoztatási eszközön fel kell tüntetnie az Európai Unió jelképét, szövegesen utalnia kell az Európai Unió támogatására illetve a társfinanszírozó alapra, melynek segítségével a projekt megvalósul. Részletesebben>>

A Mérnökkapu.hu kiváló felületet biztosít a projektek ismertetéseire, beszámolóira.

A kommunikációs kötelezettség szigorú előírásainak való megfelelést biztosítjuk minden ügyfelünk számára, a támogató által előírt arculati elemek alkalmazásával.

Hirdetőtáblák megtervezése és kivitelezése, sajtóközlemények elkészítése és közzététele, pr cikkek, egyéb sajtó megjelenések elkészítése stb. a Logod Bt.-nél. Kapcsolat>>

 

 

 

Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
További események »
Eseménynaptár
 « 
 » 
H K SZ CS P SZo V
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Legfrissebb képtárak

200 éve született Bodoki Károly

Bodoki Károly elévülhetetlen érdemeket szerzett a Körösök és a Berettyó szabályozása terén kifejtett munkásságával. Tervezte és 1868-ban bekövetkezett haláláig irányította is a kiviteli munkákat. Munkássága méltó módon kapcsolódik a reformkor híres mérnökei, Huszár Mátyás, Beszédes József, Vásárhelyi Pál tevékenységéhez. 200. születési évfordulójáról emlékeztek meg március 29-én Gyulán.

GRAN-PRIZE Interdiszciplináris díj

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz majd a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről évente egy alkalommal, tudtuk meg a sajtóreggelin. A Svéd díj már az első évben érdeklődést váltott ki Magyarországon.