Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu Gazdaság A magyar kormányzati döntéseknek a vállalati szektorra gyakorolt hatásai
2012-10-31 21:18

A magyar kormányzati döntéseknek a vállalati szektorra gyakorolt hatásai

|

Országházban csaknem két órán keresztül tárgyalt a Magyarországon működő legnagyobb német vállalatok képviselőivel, a Német Üzleti Fórum keretében.

 

2012. október 27-én szombaton a Német Üzleti Fórum keretében német cégek vezetőit  megbeszélése hívta a miniszterelnök.

 

Orbán Viktor miniszterelnök, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár ma délután a A – többek között a Continental Automotive Hungary Kft., a Knorr-Bremse Hungária Kft., az RWE Hungária Kft. illetve a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. – vezetőivel folytatott informális, kötetlen megbeszélésen szó volt a magyar kormányzati döntéseknek a vállalati szektorra gyakorolt hatásairól, értékelték a kormány és a fórumon részt vevő cégek stratégiai partnerségét.

 

Kifejezték szándékukat, hogy a legnagyobb ipari munkaadókként a magyar gazdaságban fontos szerepet játszó német vállalatok és a magyar kormány rendszeres, informális találkozókon folytatják a párbeszédet, és megvitatják egymás észrevételeit, javaslatait a képzés, a rugalmas foglalkoztatás, a fejlesztési támogatások, az infrastruktúra-fejlesztés és az adópolitika kérdéseiben.

 

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke
Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

2012. október 27., szombat (OS) 

Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
További események »
Eseménynaptár
 « 
 » 
H K SZ CS P SZo V
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Legfrissebb képtárak

200 éve született Bodoki Károly

Bodoki Károly elévülhetetlen érdemeket szerzett a Körösök és a Berettyó szabályozása terén kifejtett munkásságával. Tervezte és 1868-ban bekövetkezett haláláig irányította is a kiviteli munkákat. Munkássága méltó módon kapcsolódik a reformkor híres mérnökei, Huszár Mátyás, Beszédes József, Vásárhelyi Pál tevékenységéhez. 200. születési évfordulójáról emlékeztek meg március 29-én Gyulán.

GRAN-PRIZE Interdiszciplináris díj

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz majd a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről évente egy alkalommal, tudtuk meg a sajtóreggelin. A Svéd díj már az első évben érdeklődést váltott ki Magyarországon.