Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu Szakma Acélcsarnokok – a tervezéstől a megvalósulásig
2012-10-31 20:45

Acélcsarnokok – a tervezéstől a megvalósulásig

|

Szakmai konzultáció 4 városban, épületbejárással
A csarnokok, ipari épületek esetén is tervezői elvárás lehet a munkát igény szerint egyszerűsítő, modul rendszerű termékválaszték, amelynek elemei azonban a hely adottságai, a megrendelői és tervező igények szerint adaptálhatóak.


Ilyen megoldást nyújtanak a belga Frisomat csarnokai is, amelyek alkalmazásához most épületbejárással egybekötött kreditpontos szakmai konzultáción is összegyűjthetjük a szükséges információkat.

Egyszerű tervezői munka, valamint a gyors és költséghatékony kivitelezés mellett dönt, aki a Frisomat csarnokai közül választja ki megbízója számára az ideális típust, majd a cég szakembereivel szoros együttműködésben az igényekre szabja azt.
A nyolc különböző alaptípusú csarnok minden egyes, egyedileg fejlesztett és gyártott szerkezeti eleme könnyű; egyszerű összeszerelésük után még is nagyon szilárd szerkezetet kapunk. Legyen szó akár egy egyszerű terménytároló, vagy bonyolult szerkezetű kereskedelmi épület, pl. autószalon, üzemcsarnok, stb. kivitelezéséről, a standard elemekből kiindulva maximálisan az egyedi igények figyelembe vételével készülnek az acélcsarnokok, több mint 20 éve Magyarországon.

A standardizált, előregyártott elemekből és profilokból, a szerkezeti elemek határtalan kombinálásával készülő építmények alapanyaga horganyzott, magas minőségű acél. A hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet a 275 g/m2 horganyvastagság garantálja. A Frisomat acélcsarnokokat a rendeléstől számítva akár 6-8 hét leforgása alatt birtokba vehetik a megrendelők a választott szerkezettől függően.

A gyors kivitelezést a gyors tervezés előzheti meg

A Frisomat csarnok gazdaságosságának kulcsa, hogy az igények pontos felmérésétől, a tervezővel való szoros együttműködésen és a gyártáson keresztül a helyszíni építésig egy kezében tartja a feladatokat.


A cég tervezői támogatás szolgáltatásának része - a teljes tervezési-, gyártási és kivitelezési folyamat végigkísérésén túl -, hogy az adott épületre készített statikai-, villámvédelmi- és tűzvédelmi számításokat is elkészítteti és átadja.

Arról, hogy milyen további előnyöket tartogat tervezőknek, kivitelezésben dolgozóknak a Frisomat csarnokok alkalmazása, részletesen hallhat 5 városban megrendezésre kerülő fél napos, épületbejárással egybekötött szakmai konzultáción.

 

 


Acélcsarnokok komplett kivitelezése – tervezéstől a megvalósításig

Szakmai konzultáció országszerte

MÉK: 1 pont (2012/285), MMK: 1 pont (01/2012/0140)

 

A szakmai konzultáció tartalmából
- ipari épületek tűz-, és villámvédelme a legújabb szabályozás tükrében,
- acélcsarnokok egyes méretezési kérdései,
- standard- és különleges csarnokok kivitelezése,
- tipikus hibák és azok elkerülése,
- rögzítéstechnika, kötőelemek és kapumegoldások,
- különleges funkciók pl. hűtőházi panelmegoldások.

Helyszínek és időpontok, ahol az érdeklődéstől függően délelőtti és délutáni csoport is indul:


november 8. – Pápa, Kopja u. 11. (Pápai Asztalos Kft.)
november 15. – Zamárdi, Endrédi út
november 22. – Berettyóújfalu, Honvéd u. 9.
november 29. – Békéscsaba – helyszín egyeztetés alatt

További információ
Részletes napi program
Regisztráció
A Frisomat termékeiről további információ

 

 

 

Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
További események »
Eseménynaptár
 « 
 » 
H K SZ CS P SZo V
28 29 30 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Legfrissebb képtárak

200 éve született Bodoki Károly

Bodoki Károly elévülhetetlen érdemeket szerzett a Körösök és a Berettyó szabályozása terén kifejtett munkásságával. Tervezte és 1868-ban bekövetkezett haláláig irányította is a kiviteli munkákat. Munkássága méltó módon kapcsolódik a reformkor híres mérnökei, Huszár Mátyás, Beszédes József, Vásárhelyi Pál tevékenységéhez. 200. születési évfordulójáról emlékeztek meg március 29-én Gyulán.

GRAN-PRIZE Interdiszciplináris díj

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz majd a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről évente egy alkalommal, tudtuk meg a sajtóreggelin. A Svéd díj már az első évben érdeklődést váltott ki Magyarországon.