Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Mernokport.hu
Mérnökkapu.hu Minőség Pályázat a legszebb kerámia tetőre
2011-10-11 16:09

Pályázat a legszebb kerámia tetőre

|

A Creaton a tetőfedők, kivitelezők a minőségi tetők megvalósulásban elengedhetetlen szaktudását kívánja elismerni azzal, hogy idén, immár hagyományt teremtő céllal második alkalommal hirdette meg az 550 000 Ft összdíjazású tetőszépségversenyét.


November 4-ig várja a zsűri a legszebb tetők kivitelezőinek pályázatait.
Az 550 000 Ft összdíjazású versenyen, a kiírásnak megfelelően az első 5 helyezett ismét a kiíró költségén indulhat az ÉMSZ szervezésében minden évben megrendezésre kerülő rangos Év Tetője Nívódíj Pályázaton. A Creaton a 2011. tavaszán benevezett tetők eredményes részvétele után döntött úgy, hogy ismét pályázaton keresi a termékeiből készült legszebb tetőket, amelyek kivitelezőit benevezi a neves szakmai megmérettetés 2012. évi fordulójába.

A Creaton Tetőszépségverseny 2011 fordulóján az elmúlt 2 évben Magyarországon megvalósult lakó- és középülettel, nyaralóval, továbbá felújítással, átépítéssel és bővítéssel olyan tetőfedők, kivitelezők indulhatnak, akik a benevezett épület jogosult kivitelezői.

A bíráló bizottság tagjai
Dr. Tóth Elek – BME Magasépítési Tanszék tanszékvezető helyettese, a zsűri elnöke
Filus Róbert – ács-, tetőfedő mester és bádogos, ÉMSZ Év Tetője Nívódíj Pályázat 2011 I. helyezett, Creaton Tetőszépségverseny Pályázat 2010 II. helyezett
Nagy József - ács-, tetőfedő mester és bádogos, Creaton Tetőszépségverseny 2010 III. helyezett
Ferenczy András – a Creaton Hungary Kft. szaktanácsadója

A bírálati szempontok között döntő fontosságú a tetőfedés kivitelezésének szakszerűsége (alátéthéjazat, fedés, gerinc- és hajlatképzés, átszellőzés, hófogás, tető-kiegészítők, stb.) mellett az épület, a tetőforma, valamint a kiválasztott és alkalmazott fedés összképe.
A bírálati folyamat ezúttal is két fordulóból fog állni: az első körben a benyújtott fotók alapján a zsűri előválogatást tart, majd az ennek során kiválasztott épületeket a helyszínen is megtekintheti.

A pályázattal kapcsolatos fontos határidők:
A pályaművek beadása: 2011. november 04.
Ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztás: 2012. január 13. – Residence Hotel Ózon, Mátraháza
A pályázáshoz szükséges dokumentumok és a teljes pályázati kiírás letölthető a www.creaton.hu oldalról.
A pályázatról további információ: CREATON Hungary Kft. 8960 Lenti, Cserépgyár u. 1. Telefon: (92) 551 550, e-mail: info@creaton.hu

Creaton tetők sikere a 2011 tavaszi Nívódíjon
A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő, rangos ÉMSZ Év Tetője Nívódíj Pályázat magastető szekciójának idei nyertese a túrkevei református templom tetőfelújításával Filus Róbert lett, aki ehhez a munkához a Creaton Klassik hódfarkú tetőcserép, natúr színű változatát használta. Filust a Creaton 2010 Tetőszépségversenye második helyezettjeként pályázott az ÉMSZ Nívódíjára.

A 2010 őszén első alkalommal kiírt Creaton Tetőszépségversenyre 52 tetőfedő szakember 64 pályázata érkezett, amelyek közül az elismert szakemberekből álló zsűri, szigorú szakmai szempontok szerinti döntése alapján az eredetileg tervezett 5 helyett a Creaton saját költségén a legjobb 9 tető kivitelezőjét nevezte be az ÉMSZ országos szakmai versenyére.

 

Várjuk a legszebb kerámia tetőket

 

 

 

 

Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
További események »
Eseménynaptár
 « 
 » 
H K SZ CS P SZo V
31 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 01 02 03
Legfrissebb képtárak

200 éve született Bodoki Károly

Bodoki Károly elévülhetetlen érdemeket szerzett a Körösök és a Berettyó szabályozása terén kifejtett munkásságával. Tervezte és 1868-ban bekövetkezett haláláig irányította is a kiviteli munkákat. Munkássága méltó módon kapcsolódik a reformkor híres mérnökei, Huszár Mátyás, Beszédes József, Vásárhelyi Pál tevékenységéhez. 200. születési évfordulójáról emlékeztek meg március 29-én Gyulán.

GRAN-PRIZE Interdiszciplináris díj

A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz majd a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről évente egy alkalommal, tudtuk meg a sajtóreggelin. A Svéd díj már az első évben érdeklődést váltott ki Magyarországon.